Affaldsspande til jeres næste byfest eller offentlige event

Hos Revas har vi altid gjort hvad vi kunne for at være med, der hvor det sker.  Ude i byen, til de store events,  byfester eller andre aktiviteter rundt omkring i kommunen. Ja, nogle gange laver vi ligefrem vores egne arrangementer for at komme tæt på alle vores kunder. Voksne som børn.

Herunder kan du se hvor du kan finde os næste gang – og hvad du skal gøre, hvis du gerne vil have aktiveret affaldet til jeres offentlig event. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Snapsting

Walk in aktivitet med Revas med optagelsesprøve til Naturens helte! Kom og besøg Revas´s telt til Snapsting for Børn, og se, om du kan bestå optagelsesprøven og blive udnævnt til Naturens Helt. Du skal: – Finde 5 fejl i sorteringen – Prøve om du kan du ramme den rigtige skraldespand? – Fiske plastikdunke med gift op – klarer du det? Aktiviteten er en walk in aktivitet uden tilmelding. Den er åben fra mandag d. 19. juni til og med onsdag d. 21. juni. Alle tre dage fra 9.30 til 13.30 Vejledende deltageralder er for børnehaver og 0. – 3. klasse.

Revas Grand Prix

Kan I lide fart, sjov og spænding? Så mød op på Nytorv til Danmarks sjoveste race for sæbekassebiler. Du kan opleve 10 firmahold med hver sit sjove tema, kendte og ukendte kørere og løbere.

Vi tør godt love, at der bliver fest og farver, når vi fylder Nytorv med festlige familier, kollegaer og en anderledes racerbane. Vi sætter fokus på genbrug i højeste gear, når første heat skydes i gang lørdag den 26. august kl. 11. Vinderen af årets race kåres kl. 13.

Rethink. Recycle. Race!

revasgrandprix.dk

Udlån af spande

Bestil i god tid – så leverer, henter og tømmer vi disse spande

Er I arrangører af en byfest eller en offentlig event i Viborg Kommune, vil vi gerne tilbyde jer at låne disse smarte spande. På den måde bliver jeres oprydning noget nemmere, og vi får fat i mest mulig affald, der er sorteret og klar til genbrug .

Det eneste, I skal gøre, er at bestille i god tid. Så kommer vi med dem, henter dem og tømmer dem. Tilbuddet gælder ikke private events og kommercielle begivenheder.

Download formularen her

Aktuelle nyheder


ARROW-DOWN