Snapsting

Walk in aktivitet med Revas med optagelsesprøve til Naturens helte! Kom og besøg Revas´s telt til Snapsting for Børn, og se, om du kan bestå optagelsesprøven og blive udnævnt til Naturens Helt. Du skal: – Finde 5 fejl i sorteringen – Prøve om du kan du ramme den rigtige skraldespand? – Fiske plastikdunke med gift op – klarer du det? Aktiviteten er en walk in aktivitet uden tilmelding. Den er åben fra mandag d. 19. juni til og med onsdag d. 21. juni. Alle tre dage fra 9.30 til 13.30 Vejledende deltageralder er for børnehaver og 0. – 3. klasse.

Revas Grand Prix 2018

Vi gjorde det. Igen! Lørdag den 8. september 2018 gennemførte vi Revas Grand Prix – denne gang i silende regn. Det afholdt dog ikke publikum fra at møde op og opleve spændingen, vildskaben og de nye sjove boder. Igen var der Genbrug i højeste gear på Nytorv – og masser af omtale i aviserne, på Facebook, i radioen og ude i de virksomheder og oplandsbyer, der modigt stillede op. Næste år bliver Revas Grand Prix III en forårsevent.
Vil du vide mere om hvad, der sker? Klik her…
http://revasgrandprix.dk

Revas Grand Prix 2017

Wauv. Sikke en event. Lørdag den 26. august 2017 afviklede vi den første udgave af Revas Grand Prix – og det blev en stor succes. Godt og vel 2.000 mennesker mødte op og oplevede Genbrug i højeste gear på Nytorv – og mere end 100.000 fik øje på annoncerne, Facebook filmen, radio-spottene og de sjove indslag på TV og de sociale medier.

Om mindre end 1 år gentager vi ræset, festen, hyggen og alt det andet, der gør Revas Grand Prix II til en ny sjov (og grøn) festdag for hele Viborg Kommune.

http://revasgrandprix.dk

Aktuelle nyheder


ARROW-DOWN