Nye beholdere på vej til dig, som hidtil har benyttet privat renovatør til afhentning af husholdningsaffald:

Indsamlingen af privat husholdningsaffald overgår til den obligatoriske kommunale affaldsordning pr. 1. april 2019.

Du vil modtage tre breve i E-boks

Den første fortæller overordnet om den nye ordning der er på vej. Den anden fortæller hvilke beholdere du modtager og hvordan. Den tredje fortæller dig bl.a. hvornår du får dine beholdere tømt.

Dette kommer til at ske hjemme ved dig:

  1. Du vil modtage dine nye affaldsbeholdere  i perioden 11. februar til 31. marts 2019. Du behøver ikke at være hjemme, når dine nye affaldsbeholdere kommer.
  2. De nye beholdere skal først tages i brug den 1. april 2019. Derfor er affaldsbeholderne påsat en gul meddelelse (hænger), når de leveres. Du bedes inden 1. april finde en god placering til de nye beholdere. Find retningslinjerne for placering på revas.dk.
  3. Du vil få nærmere information om dine fremtidige tømmedage, når de nye affaldsbeholdere skal tages i brug.
  4. Husk at opsige din affaldsordning hos din hidtidige renovatør pr. 31. marts 2019. Din nuværende affaldsordning vil ikke blive opsagt af Revas. Evt. aftale om afhentning af dine gamle beholdere og/eller sækkestativer skal indgås med din hidtidige renovatør. Beholdere og sækkestativer vil ikke blive indsamlet af Revas. Hvis du har eget sækkestativ, som du ønsker at komme af med, kan det afleveres på din lokale genbrugsstation.

 

Hvad med min gamle beholder/container?

Evt. aftale om afhentning af dine gamle beholdere og/eller sækkestativer skal indgås med din hidtidige renovatør. Beholdere og sækkestativer vil ikke blive indsamlet af Revas. Hvis du har eget sækkestativ, som du ønsker at komme af med, kan det afleveres på din lokale genbrugsstation.

Hvornår må de nye beholdere tages i brug?

De nye beholdere må taget i brug fra den 1. april 2019.

Kig i din postkasse – der ligger infomateriale

Når vi aflevere dine nye beholdere, så aflevere vi også informationsmateriale i din postkasse. Det er en pakke der består af et magasin, en miniguide og et brev.

Hvis du mod forventning ikke har fået din nye beholder – tjek her

Hvis du ikke får din beholder på det tidspunkt som fremgår af brevet i din e-boks, så giv os venligst besked her