Er din pose med tekstilaffald eller din Miljøkasse ikke taget med?

Har du ikke fået byttet din Miljøkasse eller medtaget poser med tekstilaffald?

Vi oplever nyhedens interesse for både Miljøkasse og tekstilaffald. Det er vi naturligvis glade for, men det udfordrer vores kapacitet. 

Hvis din miljøkasse eller dine fyldte poser med tekstilaffald ikke er medtaget, så skyldes det, at der ikke er plads på skraldebilen.

Skraldebilen har et særligt rum til hhv. Miljøkassen og poserne med tekstilaffald, hvorfor der er plads til et begrænset antal kasser og poser. 

Når skraldemanden ikke tager Miljøkassen eller poser med tekstilaffald med, så  registreres der en tilbagemelding til os, så vi kan evaluere på ordningen ud fra fakta og statistik. 

Lige nu kan du altså godt opleve at Miljøkassen og poserne til tekstilaffald ikke bliver taget med flere gange i træk. Det er bestemt ikke uvilje, men et resultat af den store interesse i en ny ordning. 

Vi forventer at det udligner sig med tiden og du derfor vil opleve en stabilitet omkring Miljøkassen og poserne med tekstilaffald. 

Hvis du gerne vil have Miljøkassen byttet og af med tekstilaffaldet nu, så kan du du gøre det på en af vores 6 genbrugsstationer

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Med ny affaldsordning, nye skraldebiler og nyt logo, så er det også tid med en ny, moderne og funktionel hjemmeside.

Priser på affaldsgebyrer fra 2024

Priser på affaldsgebyrer fra 2024

Priserne på affaldsgebyrer vedr. indsamling af husholdningsaffald pr. 1. januar 2024 fremgår af nedenstående oversigt samt dette prisblad for 2024.