Poser

Sådan skal du bruge de

Grønne poser

De grønne poser skal bruges til dit madaffald, på samme måde som du bruger dine egne poser. Fyld dem ikke for meget og bind altid en god knude på posen, inden du kommer den i affaldsbeholderen. 

Poserne er lavet af genbrugsplast, og de bliver sorteret fra i efterbehandlingen af madaffaldet.

 

Sådan skal du bruge de

Røde poser

Kun til det tekstil der ikke kan gå til genbrug!

Sammen med den nye beholder får du de første to ruller røde poser, som du kan hænge i dit tøjskab eller  ved din vasketøjskurv og fylde i takt med, at du kasserer ødelagt tøj, sengetøj, håndklæder, duge og andet.
De røde poser er længere end de grønne poser, så der er god plads til at slå en knude på. Tekstilerne må nemlig ikke blive våde.
Fyld dem ikke for meget og bind altid en knude på posen, inden du afleverer dem ovenpå en af dine affaldsbeholdere. Så tager skraldemanden dem med, når han kommer næste gang. 

Blev posen ikke taget med?
På skraldebilen er der et særligt rum til de fyldte poser med tekstilaffald. Hvis rummet er blevet fyldt undervejs på ruten og der ikke er plads til din pose med tekstilaffald, så kan du lægge den ud på den næste beholder der har tømmedag.

Når du har brugt de to første ruller, binder du en pose på håndtaget af din beholder. 

Poserne er lavet af genbrugsplast.

Sådan bestiller du

Nye poser

Både de grønne og de røde

Hvis du er ved at løbe tør for poser til dit madaffald, så binder du en grøn pose på den affaldsbeholder der skal tømmes næste gang. Skraldmanden lægger så en pakke med to ruller grønne poser til dig, når han har tømt din beholder. 
HUSK at binde den grønne pose af din affaldsbeholder, når du har fået de nye poser. 

Det er lige meget hvilken beholder du binder posen på. 

 

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Med ny affaldsordning, nye skraldebiler og nyt logo, så er det også tid med en ny, moderne og funktionel hjemmeside.

Priser på affaldsgebyrer fra 2024

Priser på affaldsgebyrer fra 2024

Priserne på affaldsgebyrer vedr. indsamling af husholdningsaffald pr. 1. januar 2024 fremgår af nedenstående oversigt samt dette prisblad for 2024.